Wednesday, October 30, 2013

Balik Lagiiiiiiiiiiii

Hai uols..!!!!
Dah lama sangat tak update kan.? sibuk sikit. Kononnya lah. hehehe..
sejak kebelakangan ni ada benda yang dok mengacau dalam minda cek nie. tu yang tak update-update blog nie.
urmmmm.....

Baru-baru ni cek balik kampung nak sambut raya korban. Walaupun raya korban cek tetap balik juga. Orang kampung dah tunggu cek. Wahhhh..!! Dah mengalahkan YB nampak.
hehehe.. jangan jeles noh. Sebut pasal raya korban cek teringat masa cek buat kursus di Kemasik Teknologi Sdn. Bhd., Ipoh. Cek balik pagi raya. Memang trasa sangat rasa sayu tue. Sedih kot. Aiq mata dok leleh ja. 

Kami balik 4 beradik. Muat untuk sebuah kereta waja. Sepanjang perjalanan kami semua diam. Dah spesis pendiam. So, driver mudah mengantuk. tak dak sapa yang boleh drive. tak dak lah driver ganti ada pun yang tak dak lesen. Tak nak suh dia drive kot kan.? Nak ka tak mau en.Mohd Fauzi kena drive sampai kampung.

Masuk ja highway menuju Alor Star, hati dah bunga-bunga tak sabaq nak jumpa mama, abah, adik-adik. Cek dah senyum sampai telinga. Setelah 2 bulan tak jenguk kampung halaman.
Cerah mata cek tengok pemandangan nie..






Gelagat dalam kereta.



ni la en.Mohd Fauzi.


Nie angah adik cek.

Masing-masing dah tak sabaq nak tengok kampung. Sorang lagi tak dak pic. Maaf ye..

k lah. sini dah kot. byee...





2 comments:

  1. salam kenal...best kan dapat balik kampung ramai2 ni...

    ReplyDelete