Thursday, March 14, 2013

CaiYok!!!!!! CaiYok!!!!!

Salam Khamis....... Esok dah last keja. pas tue, cuti. urmmm... gud.. gud... cek suka...^_^

Pertandingan badminton semakin terasa.. perghhh... ayat..... ngalahkan budak-budak SPM.. hehehe...

haa... nie lah bakal-bakal penentu kedudukan SMC. Suma 3 team. Lagi 2 orang tue, cek dengan partner rest jap. kami nie main time bila da game ja. lau tak, tak dak maknanya nak turun malam-malam cam nie. lagi pun geng ofis suma dah kawin. tak kan cek nak main dengan dak-dak laki kot. urmm..



Ready.... Go... hahahaha... tengok tue.. suma dah ready.. mai sini nak kenal kan sorang-sorang. barisan belakang sebelah kiri Ina (coach panggil dia ustazah) dan Zai (coach panggil dak sabah). barisan depan sebelah kiri plak aina dan shira (coach panggil dak penang). Macam-macam gelaran kan..? hehehe.. gambaq cek ngan partner dirahsia kan.. hahaha.. (pada hal malu nak amik)

haaaa.. nie lah coach kami. tak putus-putus ngajo kami nie haa... abang lan baju pink tue. abang zul plak baju kuning.

Doakan kami dapat kalahkan budak-budak sib k...


2 comments:

  1. chaiyok! chaiyok ! kak tykah . wish the best for you all :D

    ReplyDelete